woensdag 20 september 2017

En dan de laatste dag.....

Lièpvre. Hier exposeerde 'The Belgian Patchwork Association en France Patchwork, ook nog een aantal andere maar deze gaven mij het wauw gevoel.
Hier komen ze.
Prachtig waren ze.

Als ik de foto's terug zie heb ik grootse plannen. Tja, wie zou dat nu niet hebben. Na als dit moois nogmaals naar de expo hal maar nu met een missie.
Hier www.silesianquilt.com heb ik een aantal quiltmallen gekocht. De grotere pentagon, een kleine dronkenmanspad. Volgende stop was een mal van de clamshell. Daar bleken er 3 in te zitten in verschillende maten en ze zijn opengewerkt dat is makkelijk aftekenen. Dan heb ik nog een aantal mallen gekocht om door te quilten en meer heb ik niet gekocht. Wel ben ik gevallen voor een paar quilts. En de kogel is door de kerk....... om  geen
wolvilt, geen vilt maar flanel te gebruiken. Hier heb ik in het verleden ook mee gewerkt en dat  me
goed bevallen. En ik heb er nog wat van liggen. Ik ga nu uitvogelen hoe groot de blokjes moeten worden en ik ga kijken of het volgende project kan op gaan starten of moet ik zeggen 3 projecten ;).
Ik ga mijn pensioen maar aanvragen, kan ik hele dagen quilten.

Binnenkort zal ik laten zien waar ik zelf mee bezig ben.
Tot gauw.
Houdoe.

P.S. Quiltmaatje had het advies om de dag niet meer te beginnen met opruimen maar op te starten quilten, super begin van de dag. Helaas voor mij lukt het nog niet om om te schakelen.

1 opmerking:

  1. Heel herkenbaar dat laatste haha (goed idee, ik begon wel vroeg met was en stofzuigen e.d) maar nu blijf ik lekker bij mn lapjes ;o)

    BeantwoordenVerwijderen