zondag 4 mei 2014

genoten in Veldhoven
Het is even rustig geweest. Druk geweest met bijzondere dingen. Bijvoorbeeld dat mijn jongste van 14 een musical in het theater op de planken heeft gezet samen met zijn beste vriend en dan help je natuurlijk. Maar mijn huiskamer heb ik weer terug daar werd bijna wekelijks in geoefend. Heel gezellig met al die jeugd over de vloer. De musical waar hij sinds vorige zomervakantie aan begonnen is.
De oudste die voor zijn eindexamen zit en die aangenomen is op zijn nieuwe opleiding maar daarvoor wel een hoop testen moest doen en gesprekken moest voeren. En  ook de nodige steun nodig heeft. Nu afwachten hoe hij door zijn eindexamen heen komt. En schoonmoeders die gevallen is en een gebroken bovenarm heeft. Ook daar was extra hulp nodig.
En zo kwam het dat Veldhoven weer een eerste dagje voor mezelf was samen met mijn quiltmaatje Nelleke.
De France quilters hebben mijn hart gestolen. Wat hadden die mooie dingen gemaakt.


Heerlijke traditionele quilts.
En ze waren er met 1 bezig die gelijk mijn hart heft gestolen.Een diamond log cabin. Zo mooi. Waarschijnlijk ook door de kleuren dat ik er helemaal weg van was. En de dames waren ook zo lief en aardig.


Mijn buit deze keer was zeer netjes al zeg ik het zelf.
Het tijdschrift heb ik ook genomen omdat er een hele mooie hoe kan het anders, quilt in staat.

 
 
En dit heb ik nog gemaakt. Voor mijn Stonefield.
De onderste foto laat al de gemaakte blokken zien. Mijn quiltmaatje heeft een patroon gekocht wat van Megan Carrol. Die lijkt ook erg op deze quilt. Zo leuk, al die blokken.
 
Ik ga van mijn laatste vrije dag genieten.
Houdoe.
 

1 opmerking:

  1. Hallo willy zeker hebben wij een fijne dag gehad in Veldhoven.En je hebt flink wat blokjes gemaakt ze zijn mooi geworden in jou kleuren.En nu weet je waar Nout zn creativiteit vandaan haalt dus een appel valt niet ver van de boom zie je maar weer.groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen