dinsdag 16 juli 2013

zomervakantie

We zijn weer terug van onze zomervakantie. En wat heb ik allemaal gedaan eeeeeeh.........helemaal niks.Had het een en ander voorbereid maar heb alleen maar gelezen, het een en ander gezien en meegemaakt en voor supporter gespeeld. Ik heb wel wat gekocht namelijk deze.
DE Magic patch met veel patroontjes van Jeanneke erin.
 Ik was helemaal verbaasd deze tegen te komen maar wel gelijk gekocht. Geen 1 van de patroontjes die erin stond had ik. Kwam dat even goed uit.

En de Quilt Country. Daar stond een Leanne House achtige kerstquilt in. Gekocht/verkocht. En nog een aantal andere leuke patronen.
 Deze dus maar die hieronder vond ik ook leuk. Sorry foto wat wazig.
Ja, en dan de medaille van manlief.
 Voor de wielrenliefhebber de welbekende monstertocht de La Marmotte. Hieronder kun je zien wat hij heeft gefietst en dat in 1 dag. En hij heeft zilver gereden. Een zeer bijzondere ervaring. Hij heeft er 9.38 over gefietst.
Er waren 7500 deelnemers.
Hij heeft hem samen met zijn zwager gefietst.
We zaten op een heerlijk rustige/nette camping van RCN. Een week lang alleen maar fietsten. Ook onze oudste zoon heeft behoorlijk veel gefietst
Fietsen, praten over fietsen, eten voor het fietsen, veel pasta dus, fietsen nakijken. De bergen die gefietst moesten worden inspecteren. Wel grappig zo'n passie.
Daarna nog doorgereden naar Castellane, daar zat een vriendin op de camping en hebben we nog een gezellige week gehad. Vooral de oudste hebben we alleen gezien als hij kwam eten en verder niet. Dit was waarschijnlijk zijn laatste vakantie met ons en gelukkig heeft hij er dubbel en dwars van genoten.
De jongste is lekker overal mee naar toe geweest.

Naar deze uitstapjes.
En wat er nog gebeurd is.
Er ging van alles kapot.
De wc in de caravan kapot, om  de haverklap de zekeringen eruit geklapt, tentstokken kapot,
koffiezetaperaatje kapot ( vreselijk, dan maar oploskoffie). Alle ramen gecontroleerd, ja, dus niet, dakraam stond nog open, helemaal open gewaaid tijdens de terugreis, kon gelukkig nog wel dicht, kwam erachter naar 800 km rijden.
Twee wolkbreuken, waar we middenin reden. De weg werd een rivier modder van de bergen af en het akelige idee dat er misschien ook nog wel stenen naar beneden konden komen. Gevolg voortent half ingestort, alles kleddernat. Alles weer in orde gemaakt eerst een bakkie koffie, een knal, buren vlogen de tent uit. Rotsblokken losgelaten en naar beneden gevallen en dat is me een rare gewaarwording.
Terwijl in dit deel van Frankrijk het altijd mooi weer schijnt te zijn.
Al met al toch een leuke vakantie gehad. En nu nog een weekje thuis en dan weer aan het werk.
Houdoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten