donderdag 29 maart 2012

maak me gek !!!!!!!!

Bij deze quiltwinkel waar ik vrij regelmatig kom hebben ze regelmatig stofstalen. En dat is me verleidelijk. In het begin van de week was ik er ook al geweest want ik wist dat ze er weer waren. Dus ik kon de verleiding niet weerstaan en ben gaan snuffelen. Nu had ik ook nog stof nodig voor deze quilt in wording. Ik had voor
rode stof gekozen maar dat
was helemaal niet wat ik mooi vond. Ik vandaag terug om groene stof en die vindt ik wel mooi. Opgelost, zegt de eigenaresse heb je al in deze doos gekeken???? eh  nee, dat had ik ook eigenlijk beter niet kunnen doen want ik had deze al in het begin van de week meegenomen.


En daar was ik al heel blij mee. Toevallig had ik lekker in dit tijdschrift zitten snuffelen.

En daar stonden zoveel mooie kleintjes in en toen zag ik dus vandaag deze nog in de quiltwinkel.
En die kon ik niet weerstaan.
Moet eerlijk bekennen dat ik me wel een beetje schaam, ik zal je laten zien waarom.
Laten we maar zeggen dat ik een stofstalengek ben. Ik heb van sommige een hele serie daar kan ik heel veel leuke dingen van maken, toch.
Ik heb mezelf nu wel een winkelverbod opgelegd. En als iemand nog leuke ideeën heeft voor een mini laat het maar weten ideeën zijn altijd welkom.
Houdoe zondag 25 maart 2012

vingerhoedjes

 Wat een heerlijk weer dit weekend. Puur genieten.
De verbouwing is voorlopig klaar, het deel wat nog gedaan moet worden staat in bestelling en dat gaan we pas na de zomervakantie doen. Gisteren de tuin gepoetst. Jazeker. Heb vrijdag een hoge drukreiniger gekocht en daar zaterdag lekker mee aan het kliederen geweest. Ook de jongste vond het wel wat, dus lekker samen de tuin gepoetst.
En vandaag lekker van de tuin genoten en mijn wasje dat weer lekker buiten kan drogen. Heb ook nog de nodige Dahlia bollen geplant op hoop van zege dat er weer mooie bloemen op de tafel zullen staan. De komende week nog wat eetbaars in de tuin zetten. En mijn bloementuintje weer inzaaien. Ben benieuwd hoe alles er straks weer uitziet.
En vandaag rustdag. Nou, eerst vanmorgen nog een rondje op de mountainbike gereden. Wat is Nederland toch mooi, de molens draaide, haasjes en fazanten in het veld, en de koeien in de wei. En toen, toen was het rust lekker heel de middag
buiten zitten patchen. En omdat ik mijn Pemberley even beu was een oudje uit de kast getrokken.
Ik heb er nu 525 aan elkaar zitten. Geen idee hoeveel meer het er nog gaan worden, ik heb nog voorraad genoeg. Dus laat het lekkere weer maar komen, ik kan in ieder geval vooruit.
Groetjes en Houdoe.

woensdag 14 maart 2012

Het boek

Ik heb het boek waar ik al heel lang naar op zoek ben en waarvan ik nu ineens veel berichtjes zie verschijnen in blogland. En ja, ik ben al een jaar op zoek.
Een kennis zou het proberen uit Australië proberen mee te brengen wat niet lukte. Ik heb verschillende mailtjes gestuurd naar de schrijfster maar nooit antwoord gekregen. En toen zag ik het boek bij Gerda van 'Kijk daar is'.
Het bleek te koop te zijn bij Petra Prins. Dus ik niet te flauw en gelijk besteld maar tot overmaat van ramp zag dat ze al snel waren uitverkocht. Ik had echter geluk. Gisteren werd hij bezorgd. Ik heb al heerlijk zitten zwijmelen boven het boek.
En verder heb ik al bijna twee weken niets quilterigs gedaan. We zijn wat aan het verbouwen en voor beide kinderen vraagt de school ook extra aandacht omdat er keuzes gemaakt moeten worden. En dan heb ik ook nog een baan waarin ik meer ben gaan werken en ook daarin moet ik weer even mijn weg zien te vinden. Verder laat ik alles maar even over me heen komen. Er komt binnenkort vast weer wat meer vrije tijd om lekker te prullen.
Groetjes  en Houdoe.