vrijdag 16 november 2012

Dear Jane Bee

Gisteravond Dear Jane Bee gehad. Beregezellig. Echter 1 probleempje, je moet er niet naar toe gaan als je aan het lijnen bent. Corrie of was het nu Ineke had een heerlijke appeltaart gebakken en hij was nog warm. We zijn nu best met een grote groep, zo kwam het dat ook Yvette trakteerde. Zij had bij AH heerlijke soesjes gekocht met allerlei vullingen erin. Ik wist niet eens dat die er waren, was voor mij misschien beter geweest dat ik nooit had geweten.
 Hier onze groep. De meeste zijn met de Dear Jane bezig. Sommige met sterretjes.

De foto hier links, daar hoef ik echt niets meer aan toe te voegen. Het patroon is volgens mij in de winkel te koop. http://www.quiltshop.nl/. Hier is ook de Dear Jane Bee.
 Hieronder nog wat foto's van de winkel. Snoepwinkel zal ik maar zeggen.

 En natuurlijk ik kon het weeeeeer niet laten. Mijn beroemde staaltjes. Nu denk je misschien en heeft ze ook nog wat gemaakt? Ja, alleen is mijn blokje nog niet af. Die heb je nog tegoed. En ook gaan ze binnenkort dit patroon maken. Het komt uit het boek Material Obsessions.
Foto is niet zo scherp. Sorry. Deze is met kerststofjes gemaakt. Ook weer met een hoog die wil ik ook maken gehalte en gelukkig heb ik het boek. Hier zie je nog twee andere voorbeelden. Staan beide in het boek.
 En dan sluit ik af met de volgende foto. Hoe kan het ook anders.
Houdoe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten