woensdag 14 maart 2012

Het boek

Ik heb het boek waar ik al heel lang naar op zoek ben en waarvan ik nu ineens veel berichtjes zie verschijnen in blogland. En ja, ik ben al een jaar op zoek.
Een kennis zou het proberen uit Australië proberen mee te brengen wat niet lukte. Ik heb verschillende mailtjes gestuurd naar de schrijfster maar nooit antwoord gekregen. En toen zag ik het boek bij Gerda van 'Kijk daar is'.
Het bleek te koop te zijn bij Petra Prins. Dus ik niet te flauw en gelijk besteld maar tot overmaat van ramp zag dat ze al snel waren uitverkocht. Ik had echter geluk. Gisteren werd hij bezorgd. Ik heb al heerlijk zitten zwijmelen boven het boek.
En verder heb ik al bijna twee weken niets quilterigs gedaan. We zijn wat aan het verbouwen en voor beide kinderen vraagt de school ook extra aandacht omdat er keuzes gemaakt moeten worden. En dan heb ik ook nog een baan waarin ik meer ben gaan werken en ook daarin moet ik weer even mijn weg zien te vinden. Verder laat ik alles maar even over me heen komen. Er komt binnenkort vast weer wat meer vrije tijd om lekker te prullen.
Groetjes  en Houdoe.

2 opmerkingen:

  1. Ohhh, wat leuk joh, was het al zo snel uitverkocht? Ik heb het boek der boeken gisteren ook binnen gekregen, en wat is het mooi he? Zodra blogger weer van de kuren af is voeg ik je blog toe aan mijn bloglijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. alleen voor de quilt op de voorkant van het boek zou je het al kopen!

    BeantwoordenVerwijderen